Yoga Rotterdam

Bij yoga Rotterdam kan je voor verschillende leeftijdsgroepen diverse lessen volgen op het gebied van yoga en dans Je kunt terecht op meerdere locaties binnen Rotterdam. Voor Chakradans en Meditatie kun je terecht in Rotterdam-Hillegersberg en Rotterdam centrum. Voor zwangerschaps-, postnatale-, mama- en baby- en hatha yoga ben je welkom in Rotterdam Ommoord en in Kralingen.  Kinder en tieneryoga wordt gegeven in Rotterdam- Hillegersberg.

Yoga

Dit betekent verbinding. Het gaat hier om de verbinding van lichaam en geest. In ons moderne en drukke leven is de balans tussen lichaam en geest vaak verstoord wat rusteloosheid, teveel spanning, stress, fysieke en/of emotionele klachten en slapeloosheid tot gevolg heeft.

Het stelt je in staat door oefeningen, yogahoudingen ( asana’s), ademhalings- en ontspanningsoefeningen en meditaties de balans te herstellen en beter te luisteren naar je lichaam. Hierdoor bevordert je gezondheid en je algeheel welzijn. Je lichaam wordt sterker en soepeler, je krijgt meer focus, meer rust en ontspanning

Binnen de yoga zijn er diverse stromingen. De stijlen variëren tussen fysiek heel krachtig tot heel zacht of voornamelijk gericht op meditatie.

Bij yoga Rotterdam werken we vanuit de hatha yoga traditie gemengd met dansinvloeden waardoor de les een dynamische en toch zachte flow heeft. Binnen de lessen wordt er afgewisseld tussen yogahoudingen, yogadansflow en is er veel aandacht voor de ademhaling en ontspanningsoefeningen.

Dans

Ook dans heeft een positieve invloed op je algehele welzijn. Het stimuleert je bloedsomloop, versterkt en verlengd de spieren en verbeterd de conditie. Daarnaast kan je met dans je gevoel uiten en zo expressie geven aan jezelf. Je wordt er vrolijker en energieker van. Bovendien ben je met dansen op en top bezig met je creativiteit.

Praktijk

Ook kan je langskomen voor een chakra/aura behandeling. In deze sessies kijk ik naar waar er blokkades of lekken zitten in het energiesysteem van de persoon en wordt er waar nodig energie toegevoegd of weggehaald. Hierdoor gaat je levenstroom weer beter stromen en kom je weer in balans. Voor meer informatie kijk onder behandelingen.

Informatie

Voor meer informatie over de lessen bij Yogastudio Rotterdam klik op de diverse mogelijkheden en/of neem contact op via d.campagna@live.nl

Klik voor lestijden hier.